Vinner av Det Norske Måltid 2017
Sigerfjord Fisk AS i Vesterålen har tatt førsteplass i Det Norske Måltid-konkurransen for 2017. – Betyr voldsomt mye, sier daglig leder Trond Geir Reinsnes.
Den ferske fileten av ishavsrøye vant i klassen Årets Sjømat innen oppdrett, i konkurranse med finalistene Sirdalsørret, Norsk Ørret i Vest-Agder og Kita, Bremnes Seashore AS i Hordaland, forteller Bladet Vesterålen.
- Vinnerproduktet har flotte fiskefileter med god fasthet på fiskekjøttet og er pent trimmet. Det er tydelig designprofil med god informasjon, som gjør produsenten lett gjenkjennelig for forbrukeren, skriver juryen, som også legger vekt på frisk og ren lukt, og at konsistensen er saftig med en lett jordlig smak.
- Etter 30 år med røyeproduksjon, er det helt fantastisk å ha fått denne dommen på ishavsrøya. Nå har jeg fått dette stempelet på produktet, selv om jeg alltid har visst at det var verdt det, sier Reinsnes.